Stampa #15 XXL, De Liefdesmarathon

Talkshow Stampa #15:
De Liefdesmarathon

8 uur lang: de speciale Valentijn videocast, op zondag 14 februari, 14:00 – 22:00u.
Livestream vanuit de etalage van W139, Amsterdam.

Talkshow Stampa #15 presenteert op zondag 14 februari, Valentijnsdag, een ongekende, acht uur durende videocast. Uit liefde voor alle kunst, maar specifiek om W139 te supporten. Kijk mee via Stampa’s YouTube kanaal.

Locatie: het etalageraam van W139, Warmoesstraat 139.

Centraal staat deze online benefietveiling:

Love for sale / Alles Moet Weg
powered by Dead Darlings

Tientallen objecten, beschikbaar gesteld door bekende en opkomende kunstenaars, worden geveild. De veiling bereikt tijdens de Liefdesmarathon haar hoogtepunt en sluiting. Draag je de kunst en W139 een warm hart toe? Stel een werk beschikbaar voor de veiling via Love for Sale of sla je slag en haal een parel van een kunstwerk binnen. De opbrengst komt ten goede aan het in stand houden van W139, een onafhankelijke plek voor kunst in het centrum van de stad.

Stampahosts Sacha Bronwasser en Gover Meit/Stefano Keizers bouwen rondom deze veiling een non-stop acht uur durende talkshow, met tal van gasten uit de wereld van kunst, cultuur en media. Rode draad: de kunst in de stad die onder druk staat door corona, hoge huren en politieke desinteresse. En het belang van een vrije plek in het centrum, één die niet door donuts en wafels gevuld is.

Kijk online, of vanaf de straat:
Stampa #15 De Liefdesmarathon

14 februari, 14:00 – 22:00 u, Warmoesstraat 139, Amsterdam.
of via YouTube Talkshow Stampa.

Meer informatie? Klik hier.

Wil je W139 helpen, naast deze veiling? Doneer via deze link met één klik op de knop of teken onze petitie!

W139 houdt zich sterk, sta ons bij!

W139 zal vanaf 2021 geen stadsfinanciering (AfK) ontvangen. Hiermee kiest de stad ervoor om één van de laatste unieke kunstruimtes in het hart van de stad te bedreigen in haar bestaan.

Maar W139 houdt zich sterk, en jij kunt ons bijstaan! Steun ons op eenvoudige manier en scan de QR-code in ons raam of volg deze link:

https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=JIPi9XYEl4ZeeCXLu2NhYKvh1YnCmNJn

Hierboven zie je een prachtige foto van het hele W139-team dat hard werkt om alles draaiende te houden. Hoewel we nu gesloten zijn, blijf jij, onze bezoeker, in onze gedachten en in ons hart…

Foto door Konstantin Guz voor ‘Hope to see you soon’ (2004), een werk van Iris Kensmil. Afgebeeld: Nadia Benchagra, Sam Geer van der Klugt, Jowon van der Peet, Annette Wolfsberger, George Korsmit, Iris Kensmil, Fadwa Naamna, Sam Samiee en Margarita Osipian.