Openingstijden

Tentoonstelling
Woensdag t/m zondag 12:00 – 18:00

Kantoor
Maandag t/m vrijdag 10:00 – 18:00

Adres

Warmoesstraat 139
1012 JB Amsterdam
Nederland
+31 20 6229434
info@w139.nl

Voorstellen

Hartelijk dank voor je interesse in W139 en de presentatie van uw werk. Op dit moment hebben we niet de capaciteit om alle voorstellen te beoordelen en individueel te beantwoorden. Onze recente tentoonstelling, W139 hosts…, toonde het werk van kunstenaars, ontwerpers, curatoren, bemiddelaars, collectieven, lokale initiatieven en gemeenschappen door middel van een open call. Omdat we in de nabije toekomst geen ruimte in onze programmering of open calls hebben, heeft ons artistieke team de periodieke beoordeling van portfolio’s en voorstellen tijdelijk opgeschort. Houd onze website in de gaten of abonneer je op onze nieuwsbrief voor eventuele toekomstige mogelijkheden.

Bezoek ons 

W139 ontvangt graag ook (grote) groepen. Voor meer informatie of het maken van een afspraak stuur je een e-mail naar info@w139.nl. We kunnen een presentatie en/of tour organiseren, een lekkere lunch of iets geheel anders op maat. Aarzel niet om te informeren naar de mogelijkheden. We ontmoeten je graag!

Toegankelijkheid

W139 is verdeeld over twee verdiepingen. De begane grond is rolstoeltoegankelijk. Onze toiletten bevinden zich op de eerste verdieping, deze is alleen te bereiken via een trap. Met dit bekend, doen we er alles aan om al onze bezoekers tegemoet te komen. Voor vragen over de toegankelijkheid van het gebouw kunt u contact met ons opnemen via info@w139.nl.

Toegang

W139 verandert haar toelatingsbeleid om een principe van solidariteit op een nieuwe manier te verkennen: Pay-it-forward. Deze stap is onderdeel van een duurzaam plan om een diversiteit aan financieringsbronnen voor W139 te creëren. Bij een bezoek aan W139 kost een entreeticket €3, maar je kunt €6, €9 of meer betalen. Een pay-it-forward voor iemand in de gemeenschap die ook kunst wil zien of mee wil doen aan evenementen, maar het financieel minder goed heeft.

Community Ticket
Dit ticket is voor de leden van de gemeenschap die het entreegeld van €3 niet kunnen betalen.

Iemand anders heeft een community ticket gekocht om dit ticket te financieren.

Ticket voor jezelf — 3 Euro
Dit ticket is voor jezelf

Ticket voor jezelf + 1 Community Ticket — 6 Euro
Dit ticket is voor jezelf en voor een persoon in de gemeenschap

Ticket voor jezelf + 2 Community Tickets — 9 Euro
Dit ticket is voor jezelf en voor twee personen in de gemeenschap

Toegangskaarten voor de tentoonstelling zijn te koop bij de ingang van W139. Online tickets zijn alleen voor het publieke programma en evenementen.

Lees voor je bezoek onze huisregels.

We volgen de landelijke regelgeving vanuit de overheid en het RIVM op de voet en nemen in reactie daarop passende maatregelen.

Stadspas

W139 werkt samen met Stadspas Amsterdam, wat betekent dat je met je Stadspas (met groene stip) ons gratis kunt bezoeken. Je kunt je pas bij de ingang van W139 laten zien!

De Stadspas is voor Amsterdammers (en inwoners van Weesp) met een laag inkomen. Met de Stadspas krijgt u korting bij een groot aantal deelnemende organisaties. De Stadspas is gratis. U kunt meer informatie vinden en de Stadspas aanvragen via deze link.

Volg ons

Vind W139 op Instagram, Facebook en LinkedIn.