Laden Evenementen
Evenement, Rondleiding, Talk, Outside the Soup, Visit Each Other's Mind

Visit Karin’s Mind

Vraag jij je wel eens af wat er achter de schermen gebeurt bij een groepstentoonstelling? Hoe beweegt het idee van de kunstenaar tot het doek tot nog veel verder?

Visit Each Other’s Mind nodigt bezoekers uit om de kunstenaars van Outside the Soup te ontmoeten. Tijdens deze ontmoetingen ontdek je het werk en de belevingswerelden van deze makers, alsook de behind-the-scenes-processen achter Outside the Soup. Soms zal dit zijn in de vorm van een rondleiding, soms een korte lezing of artist talk. In elk van de zes Visit Each Other’s Mind evenementen zullen verschillende werken worden uitgelicht door steeds andere kunstenaars. 

Het werk van Karin Iturralde Nurnberg (woont en werkt in Amsterdam—she/her) ontspruit eetbaar uit solide omgevingen en pleit voor de mogelijkheid om weerstand te bieden tegen de betonnen airconditioning in de kamer van haar eerste therapeut, die haar belachelijk maakte omdat ze achttien was en zei dat ze vrij wilde zijn. / oeps. Haar praktijk dient om haar te kalmeren en middelen te bieden om zichzelf te lezen, zichzelf opnieuw uit te vinden, een gemeenschap van wereldbouwers te vinden, met hen uit te wisselen en een ruimte te creëren of te behouden in de wereld voor expressies die ergens anders niet passend zouden zijn. Ze hanteert een multidisciplinaire aanpak waarbij wandelen, ontmoeten en directe ervaringen manieren zijn om creatieve processen te starten. 

In de geest van het collaboratieve karakter van Outside the Soup nodigen we je uit om deel uit te maken van de soep. Visit Each Other’s Mind is een ruimte voor dialoog tussen makers en publiek, voor nieuwe betekenissen en persoonlijke dimensies rondom de werken.

Reserveer je ticket via de Eventbrite-pagina.
Ticket: € 5

Zondag 28 april, 15:00-16:00 — Visit Esraa’s Mind

Vrijdag 10 mei, 17:00-18:00 — Visit Kenneth’s Mind

Zondag 2 juni, 15:00-16:00 — Visit Afra’s and Hend’s Mind

Vrijdag 7 juni, 17:00-18:00  — Visit Karin’s Mind

Zaterdag 22 juni, 17:00-18:00 — Visit Marnix’s Mind

Vrijdag 5 juli, 17:00-18:00 — Visit Dagmar’s Mind

Visuele identiteit door Sheona Turnbull.