Laden Evenementen
Evenement, Performance, FLUSH

FLUSH #2: Empezar por algo

Tijdens de eerste live-activatie van FLUSH nodigt Espacio Estamos Bien Kiss my knoblauch uit voor het eerste toiletconcert in W139. Verwacht snelle woorden over DIY-beats en synthdeuntjes met trompet krabbels; een alarm om ons uit ons paradigma te schudden en een slaapliedje om ons in een nieuw paradigma te sussen. Houd je ogen nat en je vuisten groot. Slakken, kakkerlakken, kliko’s, fritessaus en giftige oksels gebracht door Fishra en B.Ruiz in een stoofpot van gotische utopieën en stinkende kritiek.

FLUSH zal ook hun geweldige merch lanceren, gemaakt in samenwerking met Miguel Cruz en Artes Oscuras, en verkrijgbaar in de W139 shop. Ze zullen ook hun bijzondere vermout verkopen, gemaakt in samenwerking met Merceria Clara.

FLUSH bevindt zich in de toiletten van W139. Het werkt als een flexibele vorm van organiseren en maken die andere manieren van samenwerking mogelijk maakt. FLUSH streeft naar interlokale relaties, waarbij Amsterdam wordt gezien als een basis vanwaar we verschillende interacties kunnen faciliteren en waarbij verbindingen worden gelegd die ons in staat stellen om afstanden te verkleinen. Verbindingen die vol vreugde, vriendelijk en gedecentraliseerd zijn en verder kijken dan de Amsterdamse kunstscene.

FLUSH #1: Pega! is nog steeds te zien in de toiletten van W139, en de stickers zijn te koop!

19:00 — Toiletdeuren openen
20:30 — Begin concert Kiss my knoblauch
22:00 — Einde