Laden Evenementen
Evenement, Opening, FLUSH

FLUSH #1: Pega!

FLUSH: a sudden rush of intense emotion is een samenwerking tussen Espacio Estamos Bien en W139, die groeit vanuit de toiletten van W139. We zien deze relatie als de wederkerige werking van microbiota, een symbiotisch proces dat verschillende interacties mogelijk maakt. De microbioom organismes (EEB en samenwerkers) vormen gemeenschappen binnen het gast-organisme (W139), dat ruimte biedt aan de microbiota om een grote bijdrage te leveren ondanks het kleine formaat. 

FLUSH bevindt zich in de toiletten van W139. Het werkt als een flexibele vorm van organiseren en maken die andere manieren van samenwerking mogelijk maakt. FLUSH streeft naar interlokale relaties, waarbij Amsterdam wordt gezien als een basis vanwaar we verschillende interacties kunnen faciliteren en waarbij verbindingen worden gelegd die ons in staat stellen om afstanden te verkleinen. Verbindingen die vol vreugde, vriendelijk en gedecentraliseerd zijn en verder kijken dan de Amsterdamse kunstscene.

Pega!, de eerste tentoonstelling van FLUSH, opent 30 mei om 19:00 uur. Het is de grootste tentoonstelling die ooit gehost is in een toilet en dient als platform voor experimentele publicaties, die Pega! realiseert met behulp van stickers. Pega! is een samenwerking met de anarchistische en onafhankelijke drukkerij Not Shit Print in Amsterdam en nodigt kunstenaars, activisten, ontwerpers en creatieven wereldwijd uit om ontwerpen voor stickers in te sturen, die overal in de badkamer te zien zullen zijn.

We verwelkomen je graag in het toilet. Let’s flush together!