terug naar W139

EN

De tijd en ruimte bieden voor kunst experiment. Dat willen en doen wij. Al 40 jaar. In het hart van Amsterdam.


Dankzij recente ondersteuning van gemeente Amsterdam en onze gemeenschap, die ons support, met ons meedenkt én met ons mee droomt, werken we aan een nieuwe, duurzame toekomststrategie. Als ontwikkelingsgerichte kunstruimte opereren we de komende jaren nog sterker met activiteiten gericht op ontmoeting, verbinding en solidariteit.

Doe je ook mee?

PS: Je kan ons op verschillende manieren ondersteunen; van eenmalige tot structurele giften. We zijn dankbaar voor alle steun ❤

Supporters 139

Word een Supporter van W139! Met onze vriendenvereniging Supporters 139 willen wij een zo groot en productief mogelijk kunstzinnig draagvlak creëren voor kunstenaars en hun werk. De fundamenten voor Supporters 139 zijn gelegd in de zomer van 2021. Inmiddels is er een trouwe en diverse supportersschare, die wekelijks groeit.

Meer over Supporters 139

Steunstichting Supporting W139 is begin 2021 opgericht met het doel om middels het werven van private middelen W139 te ondersteunen, zowel in financieel als sociaal kapitaal. Wij werken wij – vanuit de kernwaarden van W139 – stap voor stap aan een duurzaam, energiek en doeltreffend model aangaande de betrokkenheid van een (toekomstige) ondersteunende gemeenschap.

Wij streven naar duurzame relaties met onze gevers, waarbij we ons focussen op het creëren van impact. Supporting ambieert een actief en betrokken development beleid binnen de organisatiestructuur van W139.

Wil je meer informatie over Supporting of over de verschillende mogelijkheden waarmee je ons kan steunen? Of wil je je ideeën met ons uitwisselen? Je bent van harte welkom op kantoor voor een kop koffie (of we komen naar jou toe).

Ik wil meer weten over Supporting!

“Het is er altijd rumoerig & gastvrij, ruig & gedurfd, rommelig & rock & roll. Een couveuse voor kunst die nooit in musea wordt geboren maar op plekken als dit voor het eerst publiek ziet!”

“I am interested in institutions that are undertaking new directions of public engagement that feature experimental artistic practices in their programming.”

“W139 is een onmisbaar productie en presentatie platform voor jonge kunstenaars in Nederland”

Board
Annette Wolfsberger (voorzitter & penningmeester)
Laura Grimm (secretaris)
Susan Kooi 

Informatie
Stichting Supporting W139
Warmoesstraat 139
1012JB Amsterdam
+31206229434
supporting@w139.nl 

KvK-number: 81636423
RSIN / ANBI (CI): 8621 65 143
IBAN: NL78 TRIO 0320 1765 25 tnv Stichting Supporting

Beleidsplan Stichting Supporting W139