Openingstijden

Tentoonstelling
Dinsdag t/m zondag 12.00 – 18.00

Kantoor
Maandag t/m vrijdag 10.00 – 18.00

Adres

Warmoesstraat 139
1012 JB Amsterdam
Nederland
+31 20 6229434
info@w139.nl

Vacatures

Voor informatie over vacatures, stages en vrijwilligerswerk bij W139 kijk op: vacatures

Voorstellen

Hartelijk dank voor uw interesse in W139 en de presentatie van uw werk hier. Op dit moment hebben we niet de capaciteit om alle voorstellen te beoordelen en individueel te beantwoorden.Het artistieke team zal periodiek een portfolio/voorstel bekijken en we streven ernaar om binnen 6-8 weken te reageren als we denken dat uw werk binnen onze programmering past.

Als u binnen dit tijdsbestek niets van ons hoort, is uw voorstel geen match of past het niet binnen onze toekomstige planning.Eventuele open oproepen voor projecten zullen worden gecommuniceerd via onze nieuwsbrief, dus schrijf je in om op de hoogte te blijven.

Stuur uw voorstel naar: info@w139.nl

Newsletter sign-up

Bezoek ons 

W139 ontvangt ook (grote) groepen. Voor meer informatie of het maken van een afspraak stuur je een e-mail naar info@w139.nl. We kunnen een presentatie en/of tour organiseren, een lekkere lunch of iets geheel anders op maat. Aarzel niet om te informeren naar de mogelijkheden. We ontmoeten je graag!

Toegankelijkheid

W139 is verdeeld over twee verdiepingen. De begane grond is rolstoeltoegankelijk. Onze toiletten bevinden zich op de eerste verdieping, deze is alleen te bereiken via een trap. Met dit bekend, doen we er alles aan om al onze bezoekers tegemoet te komen. Voor vragen over de toegankelijkheid van het gebouw kunt u contact met ons opnemen via info@w139.nl.

Toegang

W139 verandert haar toelatingsbeleid om een principe van solidariteit op een nieuwe manier te verkennen: Pay-it-forward. Deze nieuwe stap is onderdeel van een duurzaam plan om een diversiteit aan financieringsbronnen voor W139 te creëren. Bij een bezoek aan W139 kost een entreeticket €3, maar je kunt €6, €9 of meer betalen. Een pay-it-forward voor iemand in de gemeenschap die ook kunst wil zien of mee wil doen aan evenementen, maar het financieel minder goed heeft.

Community Ticket
Dit ticket is voor de leden van de gemeenschap die het entreegeld van €3 niet kunnen betalen.
Iemand anders heeft een community ticket gekocht om dit ticket te financieren.

Ticket voor jezelf | 3 Euro
Dit ticket is voor jezelf

Ticket voor jezelf + 1 Community Ticket | 6 Euro
Dit ticket is voor jezelf en voor een persoon in de gemeenschap

Ticket voor jezelf + 2 Community Tickets | 9 Euro
Dit ticket is voor jezelf en voor twee personen in de gemeenschap

Toegangskaarten voor de tentoonstelling zijn te koop bij de ingang van W139.
Online tickets zijn alleen voor het publieke programma en evenementen.

Lees voor je bezoek onze huisregels.
We volgen de landelijke regelgeving vanuit de overheid en het RIVM op de voet en nemen in reactie daarop passende maatregelen.

Stadspas

W139 werkt samen met Stadspas Amsterdam, wat betekent dat je met je Stadspas (met groene stip) ons gratis kunt bezoeken. Je kunt je pas bij de ingang van W139 laten zien!

De Stadspas is voor Amsterdammers (en inwoners van Weesp) met een laag inkomen. Met de Stadspas krijgt u korting bij een groot aantal deelnemende organisaties. De Stadspas is gratis. U kunt meer informatie vinden en de Stadspas aanvragen via deze link.

Volg ons