STAGIAIR(E) COMMUNICATIE (M/V/X)—vanaf januari

W139 is een bijzondere tentoonstellingsplek waar veel kunst ter plekke gemaakt wordt, waar we samenwerken met met kunstenaars aan nieuwe presentaties en publieksprogramma’s. Je zit daardoor dus dicht op het ‘vuur’, wat de stage interessant/boeiend en leerzaam maakt en waardoor je kennis maakt met verschillende praktijken en veel mensen leert kennen.

Wie zoeken we?
We zoeken een student die werkervaring wil opdoen binnen de opleiding gedurende minimaal 3 maanden, voor 4 dagen per week, waarvoor we een stagevergoeding kunnen aanbieden. We hebben voorkeur voor iemand van een media/ communicatie opleiding of vergelijkbaar, maar ook studenten van andere opleidingen zijn welkom om te solliciteren wanneer het profiel aansluit. Verder is het belangrijk dat je bekend bent met communicatiemanagement (Instagram, Facebook en WordPress), je tekstueel sterk bent in zowel Nederlands als Engels, en graag met visuele middelen werkt. We spreken zowel Engels als Nederlands binnen ons diverse team, met de kunstenaars en samenwerkingspartners. Kennis van het Adobe softwarepakket is een pre. We zoeken iemand die een teamplayer is maar ook zelfstandig kan werken, en acccuraat is.

Werkzaamheden
Binnen je stageperiode zal je meewerken aan de communicatie aspecten van tentoonstellingen en evenementen. Er lopen vaak meerdere campagnes op hetzelfde moment, waardoor geen dag hetzelfde is. We werken in een klein team waarin je zal meewerken en meedenken op gelijkwaardig niveau. Je takenpakket is divers: van het schrijven van teksten tot het creëren van content voor onze social mediakanalen en het contact onderhouden met externe partners. Verder verricht je deels lichte administratieve werkzaamheden verricht zoals hospitality en mediatie, en algemeen contact via telefoon of e-mail.

Voorafgaand aan je stage kunnen we in overleg een persoonlijk plan maken voor de stageperiode, waarbinnen we rekening houden met persoonlijke interesses en voorwaardes die gesteld worden door je opleiding. Je werktijden zullen grotendeels in samenspraak worden vastgesteld naar jouw beschikbaarheid en ons programma. Het kan zijn dat je soms in de avond moet werken of in het weekend aanwezig moet zijn.

W139 hecht grote waarde aan diversiteit binnen haar organisatie. Mensen met verschillende achtergronden in studie, afkomst of cultuur worden nadrukkelijk uitgenodigd om te solliciteren.

Deadline
De deadline is het sturen van je CV en motivatiebrief is 18 december 2022.

Contact
Mocht je interesse hebben om te solliciteren stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@w139.nl met als onderwerp “Sollicitatie Communicatie Stage”.