14 mei | 10 – 13u

24h Centrum

Storytelling Sessions, door Sahand Sahebdivani

Koffie om 10u
Storytelling om 11u

geen reservering mogelijk

onderdeel van 24h centrum

De mythen, folklore, verhalen en vertellingen die onze samenlevingen vormgeven en die van generatie op generatie overgaan, zijn nauw verweven met taal. Onder leiding van Sahand Sahebdivani, oprichter van Mezrab, vergezeld door Lara Ricote en Irina Koriazova, zullen in dit ochtendprogramma verhalenvertellers zich bezighouden met de thema’s en vragen die in Sadik Alfraji’s A Language Under My Skin naar voren worden gebracht. Als verhalenverteller inspireert ook Alfraji ons om te onderzoeken hoe taal ons vormt en hoe elke nieuwe taal een nieuwe vorm, een reconstructie, een nieuw begrip van de wereld betekent.

Het programma begint met koffie en een gezamenlijke wandeling door de tentoonstelling, gevolgd door Sahand en een selectie van verhalenvertellers uit de Mezrab-gemeenschap die hun verhalen met ons delen. Er zal ruimte zijn voor dialoog, gesprekken en het delen van verhalen met elkaar.

Sahand Sahebdivani is de oprichter van het cultureel centrum Mezrab, dat eerst in zijn huiskamer begon en sindsdien zijn thuis heeft gevonden aan de Veemkade (na omzwervingen langs vele andere locaties). Vandaag de dag is Mezrab een ontwikkeld cultureel centrum, een verhalenschool, en biedt het onderdak aan een breed scala aan verhalen-, muziek- en andere gesproken woord-voorstellingen. Voor dit speciale programma brengen we de Mezrab naar W139.

https://w139.nl/wp-content/uploads/2022/05/cropped-cropped-mezrab-logo_300px-1.jpg

Bij een bezoek aan W139 kost een entreeticket €3, maar je kunt €6, €9 of meer betalen. Een pay-it-forward voor iemand in de gemeenschap die ook kunst wil zien of mee wil doen aan evenementen, maar het financieel minder goed heeft.

Community Ticket
Dit ticket is voor de leden van de gemeenschap die het entreegeld van €3 niet kunnen betalen.
Iemand anders heeft een community ticket gekocht om dit ticket te financieren.

Ticket voor jezelf | 3 Euro
Dit ticket is voor jezelf

Ticket voor jezelf + 1 Community Ticket | 6 Euro
Dit ticket is voor jezelf en voor een persoon in de gemeenschap

Ticket voor jezelf + 2 Community Tickets | 9 Euro
Dit ticket is voor jezelf en voor twee personen in de gemeenschap

Toegangskaarten voor de tentoonstelling zijn te koop bij de ingang van W139.
Online tickets zijn alleen voor het publieke programma en evenementen.
.