Dinsdag 31 januari van 18.00-19.00. 

Zes kunstenaars worden uitgenodigd om te reageren op de vraag “Who can afford to not sell their own skin?” door een playlist van audiovisueel materiaal samen te stellen voor dit wekelijkse programma van screenings.

Mariana Charrua is een ______toerist, kunstenaar_________ uit Portugal. 

Haar werk manifesteert zich in verschillende vormen—van schilderijen of objecten tot ann tekeningen of performances, of een vorm daartussenin. Charrua probeert dingen gelijk te schakelen en neemt ze niet als heilig maar geeft ze een symbolische lading. 

Het resultaat: onzinnige beelden die verwijzen naar dagelijkse situaties en personages (dieren) of levensbehoeften: voedsel of liefde; provocaties die vragen oproepen, geen antwoorden. Een theatrale, groteske en humoristische toon die een narratief vervaardigt en het idee van elegantie deconstrueert.

Het beeld dat dit programma presenteert is een collage tussen een internetbeeld en een foto uit haar vorige samenwerkingsvoorstelling I AM A COLUMN, een voorstelling waarbij de performers als zuilen fungeren, en daarmee dynamieken in een relatie symboliseren en met normen spelen.

Instagram: @___l0la_____

Koop hier je kaartje.