Dinsdag 14 februari van 18.00-19.00

Zes kunstenaars worden uitgenodigd om te reageren op de vraag “Who can afford to not sell their own skin?” door een playlist van audiovisueel materiaal samen te stellen voor dit wekelijkse programma van screenings

Jay Tan is geboren in Londen en verhuisde in 2008 naar Nederland. Hen voltooide de MFA aan het Piet Zwart Institute in 2010 en was een resident aan de Rijksakademie in 2014/15. Vanuit Rotterdam maakt hen sculpturen en installaties, soms met video en geluid, of andere bewegende delen, vaak met een focus op huiselijke mechanica en decoratie. Hen geeft momenteel les bij de Master Artistic Research aan de KABK, Den Haag en bij Fine Arts aan de Gerrit Rietveld Academie, Amsterdam. 

Hen heeft werk getoond in Tent, Rotterdam; CACC, Parijs; Ujazdowski Castle Centre for Contemporary Art, Warschau; Ellen de Bruijne Projects en Galerie van Gelder, Amsterdam; Futura, Praag; Kunstverein, Amsterdam; Vleeshal, Middelburg; CAC, Vilnius; Museum Boijmans Van Beuningen, Rotterdam; Hollybush Gardens, Londen; Kunstinstituut Melly, Rotterdam en RongWrong, Amsterdam.

Koop hier de kaartje.