STAGIAIR(E) COMMUNICATIE (M/V/X).

Binnenkort mogen wij onze tentoonstellingsruimte eindelijk weer openen en werken we weer samen met kunstenaars en de artistieke kerngroep aan nieuwe presentaties en publieksprogramma’s. W139 is een bijzondere tentoonstellingsplek, waar veel kunst ter plekke gemaakt wordt. Je zit daardoor dus dicht op het ‘vuur’, wat de stage leuk en leerzaam maakt en je maakt kennis met veel praktijken en leert veel mensen kennen.

Wie zoeken we?
We zoeken een student die werkervaring wil opdoen binnen de opleiding gedurende 6 maanden, voor 4 dagen per week, waarvoor we een stagevergoeding kunnen aanbieden. We hebben voorkeur voor iemand van een media / communicatie opleiding of vergelijkbaar, maar ook studenten van andere opleidingen zijn welkom om te solliciteren wanneer het profiel aansluit. Verder is het belangrijk dat je bekend bent met communicatiemanagement (Instagram, Facebook en WordPress), je tekstueel sterk bent, in zowel Nederlands als Engels, en graag met visuele middelen werkt. We spreken zowel Engels als Nederlands binnen ons team, met de kunstenaars en samenwerkingspartners. Kennis van het Adobe softwarepakket is een pre.

Werkzaamheden
Binnen je stageperiode zal je meewerken aan de communicatie aspecten van tentoonstellingen en evenementen. Er lopen vaak meerdere campagnes op hetzelfde moment, waardoor geen dag hetzelfde is. We werken in een klein team waarin je zal meewerken en meedenken op gelijkwaardig niveau. Je takenpakket is divers: van het schrijven van teksten tot het creëren van content voor onze social media kanalen en het in contact blijven met externe partners. Verder verricht je deels lichte secretariële werkzaamheden verricht zoals de telefoon aannemen en e-mails beantwoorden/doorsturen.

Voorafgaand aan je stage kunnen we in overleg een persoonlijk plan maken voor de stageperiode, waarbinnen we rekening houden met persoonlijke interesses en voorwaardes die gesteld worden door je opleiding. Je werktijden zullen grotendeels in samenspraak worden vastgesteld naar jouw beschikbaarheid en ons programma. Het kan zijn dat je soms in de avond moet werken of in het weekend aanwezig moet zijn.

W139 hecht grote waarde aan diversiteit binnen haar organisatie. Mensen met verschillende achtergronden in studie, afkomst of cultuur worden nadrukkelijk uitgenodigd om te solliciteren.

Contact
Mocht je interesse hebben om te solliciteren stuur dan je CV en motivatiebrief naar communicatie@w139.nlmet als onderwerp “Sollicitatie Communicatie Stage”.

Richard Niessen, 2016, Vlag W139, zeefdruk op canvas