Laden Evenementen

Museumnacht

02/11/2013 – 03/11/2013

Deelnemende kunstenaar(s) PHOTONIC ORCHESTRA Sonja van Hamel & vrienden, PRIMARY BAR, YES…PINKPINK

Sonja van Hamel is muzikante, kunstenaar en grafisch ontwerper. Haar huidige muzikale presentatie is een concept dat zij Draw Clips noemt. Tijdens de Museumnacht, speelt zij in W139 met een heel speciaal gezelschap bestaande uit bevriende beeldmakers en muzikanten.
Onder de naam PHOTONIC ORCHESTRA hebben ze een show samengesteld waarbij licht, beeld en muziek een evenredige rol spelen, elkaar aanvullen en aansturen: Light Music & Color Clips De ingenieuze licht-installaties van de kunstenaars Jur de Vries, Jochem van der Spek en Eddo Hartmann, leveren samen met Sonja’s (live) muziek een prachtige, zowel intieme als spectaculaire show op.

Sonja van Hamel (Wurlitzer piano en zang)

Sonja’s band bestaat die avond uit: Jur de Vries (cello), Tini Thomsen (basklarinet) en Tessa Douwstra (zang en gitaar)

YES… PINKPINK

YES… PINKPINK is aanstekelijk audio-visueel muziek en performance project. Sinds juni 2012 actief via het Amsterdams label Instant replay. Begonnen als research naar de dansbaarheid van zijn ziel en de kleur Roze, Produceert Yes..pinkpink catchy en dansbare muziek, en doet hij research middels beeldconcepten in samenwerking met oa fotografen en videomakers. Zijn geluid laat zich op het moment het best omschrijven als ‘een intrigerende mix van electro, met Clupp & urban invloeden, een hint eighties en nineties, afgemaakt met poppy falset vocalen.’ Soms nadrukkelijk performer, dan weer Dj_Style in de background. Yes..PinkPink’s Definition of feel like is turning Darkness into Pink light.

PRIMARY BAR

Neem een ​​drankje aan de Primary Bar tijdens de museumnacht, geniet van onze visuele acts, dj’s en dans als een gradiënt. Laat de kleur gebeuren!