Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

As far as eye can see

21/08/2020 – 06/09/2020

Enter

Enter

Treeed within

Enter

WHAT’S NEXT

SEE ME

Wees welkom — Enter binnen in de wereld van ‘As far as eye can see’, een solo tentoonstelling van Shertise Solano. Duik in de essentie van alles wat bestaat met haar mystieke figuren, weg naar een wereld die nog echter is dan je je ooit zou kunnen voorstellen.

Kom naar de opening op 21 augustus van 20.00 uur tot 01.00 uur of passeer tussen 22 augustus en 6 september. De wonderlijke figuren die terugkijken zullen op je wachten…


Shertise Solano is een Nederlands-Caribische multimediakunstenaar met een achtergrond in theater die in Nederland woont en werkt. Sinds 2014 is ze gefocust op nieuwe expressievormen door middel van experimentele beeldende kunst, waarbij ze haar eigen DNA in het werk injecteert — bijvoorbeeld door één afbeelding van haar gezicht als startpunt van collages te gebruiken — terwijl ze werkt binnen een gereduceerd spectrum van drie kleuren : rood, wit en zwart.

Laat weten of je komt via het Facebook event!

Je kunt ook een gratis plek reserveren door hieronder een datum en tijdvak van 1 uur te kiezen. Dit systeem helpt ons uw corona proof bezoek optimaal te begeleiden. Naast online reserveren kunt u altijd aan de deur langskomen voor een plekje, mits beschikbaarheid. Er is momenteel een mondmaskerbeleid in het hele Warmoesstraatgebied. Voor meer informatie hierover, lees ook onze huisregels.