Loading Events

Ideology Meets Implementation

Mojtaba Amini, Vasily Bogatov, Ehsan Fardjadinia, Barbad Golshiri, Yoeri Guepin, Joseph Hughes, Mehregan Kazemi, Dimitra Kondylatou, Taisiya Krugovykh, David Maroto, Pendar Nabipour, Mojtaba Tabatabaie, belit sağ, Dorine van Meel

De wereld waarin we leven lijkt te zijn vastgelopen in verouderde structuren. De ideologische systemen die aan de basis liggen van onze maatschappijen, zijn nog altijd gebaseerd op (Westerse) noties van postmodernisme, postkolonialisme, post marxisme, post democratie – een waar tijdperk van uitstel, waarin we de noodzakelijke veranderingen, moedwillig lijken te vertragen. We zijn ons bewust van de noodzaak om te veranderen, maar vaak kiezen we ervoor om weg te kijken. We doen ons beklag over de manier waarop ‘dingen zijn georganiseerd’, terwijl het ons tegelijkertijd niet lukt om onszelf te organiseren, op onze eigen voorwaarden. Een staat van collectieve verwaarlozing.

Dit project is mede mogelijk gemaakt dankzij financiële ondersteuning van het Amsterdams fonds voor de kunst, Mondriaan Fonds, en CBK Rotterdam.

CLICK HERE FOR MORE INFORMATION AND PUBLIC PROGRAM